di - za 9:00 - 18:00

kanaalkade 13, Alkmaar

info@scooterstadalkmaar.nl

Peugeot Kisbee

 2.449,00

De Peugeot Kisbee is de perfecte keuze voor rijders die op zoek zijn naar een betrouwbare, zuinige en stijlvolle scooter. Met zijn compacte ontwerp en uitstekende prestaties is deze scooter ideaal voor zowel stedelijke ritten als langere reizen.  De Peugeot Kisbee zelf te ervaren en ontdek de vele voordelen die deze scooter te bieden heeft.

Specificaties:

Extra informatie

Kleur

Blauw

Type

Brom 4T, Snor 4T

Motortype

Euro5, injectie

Merk

Peugeot

Model

Kisbee

Cilinderinhoud

50cc

Starter

Elektrisch

Remsysteem voor

Schijfrem, Ø 266 mm

Remsysteem achter

Trommelrem, Ø 110 mm

Bandenmaat voor

110/70-12 inch

Bandenmaat achter

110/70-12 inch

Tankinhoud

6,8 liter

Gewicht

95 kg

Vermogen

2,2 kw

Beschrijving:

De Peugeot Kisbee is een populaire keuze onder scooterliefhebbers dankzij zijn compacte ontwerp, zuinige prestaties en betrouwbare rijervaring. Deze scooter biedt een uitstekende balans tussen praktische functionaliteit en stijlvolle eenvoud. Met een moderne Euro 5 motor is de Kisbee een milieuvriendelijke en kostenefficiënte optie voor stedelijke rijders en langeafstandsgebruik.

Belangrijkste Kenmerken

1. Compact en Stijlvol Ontwerp:
• De Peugeot Kisbee valt op door zijn slanke, compacte ontwerp dat ideaal is voor navigeren door drukke stedelijke gebieden. Het strakke en tijdloze design, gecombineerd met subtiele details, maakt de Kisbee een stijlvolle keuze voor elke rijder.
2. Milieuvriendelijke Euro 5 Motor:
• De scooter is uitgerust met een moderne 4-takt motor die voldoet aan de Euro 5 emissienormen. Deze motor biedt niet alleen een efficiënte verbranding en lager brandstofverbruik, maar ook een lagere uitstoot, wat hem milieuvriendelijk maakt.
3. Uitstekend Rijcomfort:
• De Peugeot Kisbee biedt een comfortabele rijervaring dankzij het ergonomische zadel en de vering die schokken en oneffenheden op de weg effectief absorberen. Het ruime zadel biedt voldoende plaats voor zowel de rijder als een passagier, wat de scooter geschikt maakt voor dagelijks gebruik en langere ritten.
4. Veilige Remsystemen:
• De scooter is voorzien van een schijfrem aan de voorzijde en een trommelrem aan de achterzijde. Deze combinatie zorgt voor krachtige en betrouwbare remprestaties, waardoor de rijder altijd de controle heeft, zelfs in uitdagende omstandigheden.
5. Praktische Opbergruimte:
• Onder het zadel is er een handige opbergruimte beschikbaar, groot genoeg voor een helm of andere persoonlijke bezittingen. Dit maakt de Peugeot Kisbee ideaal voor dagelijkse boodschappen of het meenemen van kleine items.
6. Eenvoudige Bediening en Moderne Functies:
• De Peugeot Kisbee is ontworpen met gebruiksvriendelijkheid in gedachten. Het dashboard biedt een duidelijke weergave van alle essentiële informatie, en de scooter is eenvoudig te starten met een elektrische starter. Bovendien biedt de scooter moderne functies zoals zuinige LED-verlichting voor beter zicht en veiligheid.