di - za 9:00 - 18:00

kanaalkade 13, Alkmaar

info@scooterstadalkmaar.nl

Kymco Agility S 50i

 2.899,00

De Kymco Agility S is de ideale keuze voor wie op zoek is naar een scooter die wendbaarheid en sportiviteit combineert met moderne technologie en milieuvriendelijkheid. Bezoek onze showroom om de Kymco Agility S zelf te ervaren en ontdek waarom deze scooter de perfecte partner is voor dagelijks gebruik en recreatieve ritten.

Specificaties:

Extra informatie

Kleur

Mat Grijs

Type

Brom 4T, Snor 4T

Motortype

Euro5, injectie

Merk

Kymco

Model

Kymco Agility S

Cilinderinhoud

50cc

Starter

Elektrisch

Remsysteem voor

Schijfrem, Ø 266 mm

Remsysteem achter

Trommelrem, Ø 110 mm

Bandenmaat voor

120/70 – 12 inch

Bandenmaat achter

130/70 – 12 inch

Tankinhoud

6.2 liter

Gewicht

115 kg

Vermogen

2,5 kw

Beschrijving:

De Kymco Agility S 50i is een uiterst wendbare scooter, uitgerust met een krachtige 1-cilinder viertaktmotor. Deze scooter combineert behendigheid met een uniek sportief ontwerp, ideaal voor zowel stedelijke omgevingen als recreatieve ritten. De Agility S biedt een uitzonderlijke rijervaring dankzij de innovatieve functies en moderne technologieën.

Belangrijkste Kenmerken

1. Instelbare Achterschokbreker:
• Een uniek kenmerk van de Kymco Agility S is de achterschokbreker met vijf verschillende belastingposities. Deze aanpasbaarheid zorgt voor optimaal rijcomfort, ongeacht of u alleen rijdt, een passagier meeneemt, of bagage vervoert.
2. Ruime Opbergruimte:
• Onder het zadel bevindt zich een praktische en ruime opbergruimte, perfect voor het meenemen van een helm, boodschappen of andere persoonlijke spullen. Dit maakt de Agility S zeer geschikt voor dagelijks gebruik.
3. Nieuwe Uitlaat en Motor:
• De Kymco Agility S is voorzien van een nieuwe, krachtigere motor en een verbeterde uitlaat. Deze combinatie zorgt voor een aanzienlijke vermindering van uitstoot en een efficiëntere verbranding, waardoor de scooter milieuvriendelijker is en voldoet aan de nieuwste emissienormen.
4. Geavanceerde Verlichting:
• De scooter is uitgerust met een halogeen koplamp in de karakteristieke “V”-vorm en twee aparte full LED lampen. Deze verlichting zorgt voor uitstekend zicht in alle omstandigheden, wat de veiligheid tijdens het rijden aanzienlijk verhoogt.
5. Sportief en Modern Ontwerp:
• Het sportieve design van de Kymco Agility S wordt versterkt door lichtmetalen voetsteunen die automatisch openen met een druk van de voet. Deze moderne esthetiek maakt de scooter niet alleen functioneel, maar ook visueel aantrekkelijk.
6. Veiligheid en Prestaties:
• De Agility S beschikt over een 260mm remschijf die zorgt voor krachtige en betrouwbare remprestaties. Dit, gecombineerd met de geavanceerde motor en het verlaagde uitstootniveau, maakt de scooter tot een veilige en efficiënte keuze voor alle soorten rijders.