di - za 9:00 - 18:00

kanaalkade 13, Alkmaar

info@scooterstadalkmaar.nl

Kymco People S

 3.099,00

Bezoek onze showroom om de Kymco New People S in al zijn glorie te ervaren en ontdek de vele mogelijkheden die deze scooter te bieden heeft.

Specificaties:

Extra informatie

Kleur

Deep blue, Mat Grijs, Mat bruin

Type

Brom 4T, Snor 4T

Motortype

Euro5, injectie

Merk

Kymco

Model

Kymco New People S

Cilinderinhoud

50cc

Starter

Elektrisch

Remsysteem voor

Schijfrem, Ø 266 mm

Remsysteem achter

Trommelrem, Ø 110 mm

Bandenmaat voor

100/80 – 14 inch

Bandenmaat achter

120/80 – 14 inch

Tankinhoud

6,2 liter

Gewicht

130 kg

Vermogen

2,5 kw

Beschrijving:

De Kymco New People S is een moderne en charmante scooter die bekend staat om zijn ruime zit en stabiele wegligging. Deze vernieuwde versie van Kymco’s populairste model combineert functionaliteit met stijl, wat hem tot een favoriet maakt onder scooterrijders.

Belangrijkste Kenmerken

1. Ruime en Comfortabele Zit:
• De Kymco New People S biedt een ruime zitplaats voor zowel de bestuurder als een passagier. Het vernieuwde frame zorgt voor een stabiele en comfortabele rijervaring, ideaal voor zowel korte als langere ritten. De achtervering kan worden aangepast naar drie verschillende standen, zodat de rijder het rijgedrag naar eigen wens kan instellen.
2. Elegant Design:
• De scooter valt op door zijn stijlvolle lederen-look zadel, full LED-verlichting en strakke sportieve lijnen. Dit moderne ontwerp maakt de New People S niet alleen functioneel, maar ook een lust voor het oog.
3. Euro 5 Motor:
• Uitgerust met een zuinige Euro 5 motor, biedt de Kymco New People S niet alleen een krachtige maar ook milieuvriendelijke rijervaring. De motor voldoet aan de nieuwste emissienormen, waardoor de scooter efficiënter is in brandstofverbruik en minder schadelijke stoffen uitstoot.
4. Stabiliteit en Wendbaarheid:
• Het nieuw ontworpen frame van de New People S biedt uitstekende stabiliteit en wendbaarheid, zelfs bij hogere snelheden. Dit maakt de scooter ideaal voor stedelijk gebruik, waar snel en veilig manoeuvreren essentieel is.
5. Accessoires en Uitbreidingsmogelijkheden:
• Hoewel de standaard uitvoering geen windscherm, koffer of handbescherming bevat, zijn er verschillende accessoires beschikbaar om de scooter verder aan uw behoeften aan te passen.

De Kymco New People S is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een betrouwbare, elegante en veilige scooter. Of u nu dagelijks pendelt of gewoon van het rijden geniet, deze scooter biedt een uitstekende combinatie van comfort, stijl en prestaties.