di - za 9:00 - 18:00

kanaalkade 13, Alkmaar

info@scooterstadalkmaar.nl

Vespa Primavera Sport

 4.339,00

De Vespa Primavera Sport biedt een combinatie van luxe, sportiviteit en praktische functionaliteit. Met zijn unieke design en betrouwbare prestaties is deze scooter de perfecte keuze voor de moderne stadsrijder die zowel stijl als comfort zoekt.

Specificaties:

Extra informatie

Kleur

Blauw

Type

Brom 4T, Snor 4T

Motortype

4-Takt Euro 5 injectie

Merk

Vespa

Model

Vespa Primavera Sport

Cilinderinhoud

50cc

Starter

Elektrisch

Remsysteem voor

Schijfrem met ABS

Remsysteem achter

Trommelrem

Bandenmaat voor

110/70 – 12 inch

Bandenmaat achter

120/70 – 12 inch

Tankinhoud

8 liter

Gewicht

115 kg

Vermogen

2,2 kW (50cc)

Beschrijving:

De Vespa Primavera Sport is een speciale uitvoering van de geliefde Primavera scooter, exclusief verkrijgbaar bij officiële Vespa dealers. Deze iconische scooter combineert een elegant design met een hoog gebruiksgemak, wat haar populair maakt onder scooterrijders. De Primavera Sport uitvoering biedt extra exclusiviteit met verschillende accessoires en is beschikbaar in diverse metallic kleuren, afgewerkt met een matte lak voor een verfijnde uitstraling.

Belangrijkste Kenmerken

1. Sportief Design:
• De Vespa Primavera Sport valt op door zijn sportieve details, zoals de antracietkleurige velgen met chromen omlijsting en de antraciet gespoten sierlijsten. Het bruine zadel voegt een extra vleugje exclusiviteit toe, terwijl de chromen passagiershandgreep rondom het zadel zorgt voor comfort en veiligheid voor uw passagier.
2. Ruime Opbergmogelijkheden:
• Onder het zadel is er voldoende ruimte voor het opbergen van een jethelm of slot. Daarnaast biedt het dashboardkastje onder het stuur extra opbergruimte, inclusief een USB-aansluiting voor het opladen van uw smartphone of navigatie. Aan de voorkant van het zadel bevindt zich bovendien een inschuifbare tashaak voor extra gemak.
3. Geavanceerde Verlichting en Display:
• Het ruime, overzichtelijke display van de Primavera Sport is voorzien van LED-verlichting, waardoor u altijd duidelijk uw snelheid en andere essentiële informatie kunt aflezen.
4. Zuinige Euro 5 Motor:
• De Vespa Primavera Sport is uitgerust met een efficiënte Euro 5 motor die voldoet aan de nieuwste milieueisen. Het brandstofverbruik is bijzonder laag, met een gemiddelde van 64 km per liter bij een snelheid van 50 km/u, wat zorgt voor lage operationele kosten.
5. Veiligheid en Wendbaarheid:
• Met zijn lage gewicht is de Primavera Sport ideaal voor stedelijk gebruik, waar snel en soepel manoeuvreren in druk verkeer vereist is. De scooter is standaard uitgerust met een ABS-systeem (antiblokkeersysteem), dat zorgt voor veilig rijden, zelfs op natte en gladde wegen.

De Vespa Primavera Sport biedt een combinatie van luxe, sportiviteit en praktische functionaliteit. Met zijn unieke design en betrouwbare prestaties is deze scooter de perfecte keuze voor de moderne stadsrijder die zowel stijl als comfort zoekt.