di - za 9:00 - 18:00

kanaalkade 13, Alkmaar

info@scooterstadalkmaar.nl

Sym Fiddle II 50i

 2.398,00

De Sym Fiddle II 50i met Euro 5 injectiemotor is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een milieuvriendelijke, zuinige en betrouwbare scooter. Met zijn verbeterde brandstofverbruik, lagere uitstoot en efficiëntere verbranding biedt deze scooter niet alleen voordelen voor de gebruiker, maar ook voor het milieu. De combinatie van moderne technologie en klassiek design maakt de Sym Fiddle II 50i een ideale keuze voor dagelijks gebruik in zowel stedelijke als landelijke gebieden.

Specificaties:

Extra informatie

Kleur

Donkerblauw, Groen, Matblauw, Zwart, Submarine Blauw, Porche Grijs

Type

Brom 4T, Snor 4T

Beschrijving:

De Sym Fiddle II 50i is een geavanceerde uitvoering van de populaire Sym Fiddle II scooter, uitgerust met een moderne Euro 5 injectiemotor. Deze innovatieve motor voldoet aan de nieuwste Europese emissienormen, wat resulteert in een lagere milieubelasting en een hogere efficiëntie.

Belangrijkste Kenmerken

1. Euro 5 Injectiemotor:
• De Sym Fiddle II 50i is voorzien van een Euro 5 injectiemotor, die niet alleen voldoet aan de strengste emissienormen, maar ook een schonere en efficiëntere verbranding biedt. Dit zorgt voor een aanzienlijk lager brandstofverbruik en een reductie in CO2-uitstoot, waardoor de scooter milieuvriendelijker is.
2. Lager Brandstofverbruik:
• Dankzij de geavanceerde injectietechnologie is de Sym Fiddle II 50i zuiniger in brandstofverbruik in vergelijking met oudere modellen. Dit betekent dat rijders meer kilometers kunnen afleggen per liter brandstof, wat zowel economisch voordelig is als gunstig voor het milieu.
3. Betere Verbranding:
• De injectiemotor zorgt voor een optimale brandstof-luchtmengsel, wat resulteert in een efficiëntere verbranding. Dit leidt niet alleen tot minder uitstoot van schadelijke stoffen, maar ook tot een soepeler en betrouwbaarder rijgedrag.
4. Verminderde CO2-uitstoot:
• Met een lagere CO2-uitstoot draagt de Sym Fiddle II 50i bij aan de vermindering van de ecologische voetafdruk van de rijder. Dit maakt het een verantwoorde keuze voor milieubewuste consumenten die op zoek zijn naar een praktische en duurzame mobiliteitsoplossing.
5. Stijlvol en Functioneel Design:
• Naast de technische verbeteringen biedt de Sym Fiddle II 50i een klassiek en stijlvol design, gecombineerd met moderne functionaliteiten. De scooter is uitgerust met comfortabele zitplaatsen, voldoende opbergruimte, en een gebruiksvriendelijke bediening.