di - za 9:00 - 18:00

kanaalkade 13, Alkmaar

info@scooterstadalkmaar.nl

On Four Duo

 3.749,95

De For Motion On Four Duo is een tweepersoons scootmobiel met een topsnelheid van 25 km/u en een actieradius tot 300 km. Met comfortabele zitplaatsen, uitstekende stabiliteit en vele aanpassingsmogelijkheden is de On Four Duo perfect voor stellen of gezinnen die samen willen genieten van mobiliteit. Boek een proefrit bij Scooterstad Alkmaar en ervaar het comfort en de vrijheid van de For Motion On Four Duo!

Specificaties:

Extra informatie

Beschrijving:

De For Motion On Four Duo is dé ideale scootmobiel voor twee personen die samen comfortabel en veilig willen reizen. Met zijn vier wielen, stevige ophanging en dubbele zitplaatsen biedt deze scootmobiel optimaal rijcomfort en stabiliteit. De zetels zijn achter elkaar geplaatst, zodat de Duo met zijn slanke 77 cm breedte door elke deur past, terwijl u toch geniet van royale beenruimte en comfort. Of u nu boodschappen wilt doen of de natuur wilt verkennen, de On Four Duo maakt elke rit aangenaam.

Belangrijkste kenmerken:

• Topsnelheid: 25 km/u, een van de snelste tweepersoons scootmobielen
• Actieradius: Tot 35 km met standaard accu, uitbreidbaar tot 300 km met optionele Lithium-accu’s
• Veiligheid: Vier remschijven voor snelle en betrouwbare stopkracht
• Kinderzitje: Optioneel kinderzitje voor extra flexibiliteit
• Standaarduitrusting: Luxe koffer met veilig afsluitbaar slot

Tweepersoons Comfort:
De On Four Duo is uitgerust met twee ruime, identieke stoelen, perfect voor comfortabel reizen met z’n tweeën. De stoelen zijn aanpasbaar en optioneel verkrijgbaar met extra comfortopties zoals een draaibare stoel of stoelverwarming. Hierdoor is in- en uitstappen makkelijk, zelfs bij beperkte mobiliteit.

Krachtige 1000W Motor en Uitgebreide Actieradius:
Uitgerust met een onderhoudsvrije 1000W motor, kan de On Four Duo hellingen van 15% beklimmen en moeiteloos lange afstanden afleggen. De standaard actieradius is 35 km, maar met de optionele Lithium-accu’s kunt u zelfs 300 km rijden op één lading! Dit maakt de Duo perfect voor lange tochten zonder zorgen over een lege accu.

Veelzijdige Opties en Aanpassingen:
De For Motion On Four Duo is volledig naar wens aan te passen. Van duimgas en voetgas tot verstelbare remmen en extra laadruimte; alles is mogelijk. U kunt zelfs een comfortstoel met hogere rugleuning en extra instelmogelijkheden kiezen, perfect voor langdurige ritten.

Veiligheid en Opbergruimte:
Dankzij de vier schijfremmen komt u snel en veilig tot stilstand, en de spiegels op het stuur bieden uitstekend zicht naar achteren. Achterop de scootmobiel vindt u een in kleur gespoten koffer met ruim voldoende opbergruimte voor uw bagage. Onder de achterste stoel bevindt zich nog een extra afsluitbare opbergruimte voor al uw spullen.

Scootmobiel Subsidie:
Voor de For Motion On Four Duo is subsidie mogelijk via PGB of WMO, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Vraag eenvoudig een offerte aan via onze website of bij uw gemeente.