di - za 9:00 - 18:00

kanaalkade 13, Alkmaar

info@scooterstadalkmaar.nl

KNAAP AMS X ZWART

 2.299,00

De KNAAP AMS X Zwart is de ideale keuze voor rijders die op zoek zijn naar een robuuste en stijlvolle elektrische fatbike. Met zijn krachtige prestaties, moderne ontwerp en comfortabele rijervaring is deze fiets perfect voor elke gelegenheid. Bezoek Scooterarena om de KNAAP AMS X Zwart zelf te ervaren en ontdek waarom deze fatbike jouw nieuwe favoriete vervoermiddel wordt.

Specificaties:

Extra informatie

Kleur

Zwart

Type

Fiets 25 km/pu

Motortype

Elektrisch

Merk

KNAAP

Model

RTD X

Starter

Elektrisch

Accu

48v 20AH batterij

Vermogen/Motor

48V 250W Achternaaf ANANDA

Afmetingen

Zithoogte 90 cm, Stuurhoogte 116 cm, Lengte 176 cm

Banden

Anti-lek

Velgen

Aluminium gelegerde velgen

Remsysteem

KNAAP hydraulisch remsysteem

Vering

Voorvering en Achtervering

Lader

48V 3A incl. stekker

Beschrijving:

De KNAAP AMS X Zwart is een robuuste en stijlvolle elektrische fatbike, ontworpen voor rijders die op zoek zijn naar kracht, comfort en een indrukwekkend design. Beschikbaar bij Scooterarena, combineert deze fiets de beste technologieën met een strak, modern uiterlijk. Of je nu door de stad rijdt of op avontuur gaat buiten de gebaande paden, de KNAAP AMS X biedt de perfecte combinatie van prestaties en stijl.

Belangrijkste Kenmerken

1. Krachtige Ananda Motor:
• De KNAAP AMS X is uitgerust met een krachtige 48V 250W Ananda motor, die een soepele en stille rijervaring biedt. Met een maximumsnelheid van 25 km/u kun je moeiteloos door het verkeer navigeren zonder de noodzaak van een rijbewijs, helm of verzekering. De motor levert krachtige ondersteuning, ideaal voor zowel stedelijke ritten als uitdagende routes.
2. Duurzame 48v 20AH Lithium-ion Batterij:
• De fiets beschikt over een 48v 20AH lithium-ion batterij, die zorgt voor een indrukwekkende actieradius. Dit betekent dat je lange afstanden kunt afleggen zonder je zorgen te maken over het opladen. De batterij kan gemakkelijk worden opgeladen via een standaard stopcontact, wat zorgt voor gebruiksgemak en flexibiliteit.
3. Robuust en Modern Ontwerp:
• De KNAAP AMS X Zwart heeft een stoer en modern design dat zowel functioneel als aantrekkelijk is. De zwarte kleur geeft de fiets een elegante en krachtige uitstraling, terwijl de robuuste constructie zorgt voor duurzaamheid en stabiliteit. Deze fiets is ontworpen om indruk te maken, zowel qua uiterlijk als prestaties.
4. Comfortabele Rijeigenschappen:
• Met zowel voor- als achtervering biedt de KNAAP AMS X een soepele en comfortabele rit, zelfs op ruwe wegen. Het lederen zadel en de handvatten dragen bij aan het comfort, terwijl het verstelbare stuur zorgt voor een ergonomische rijpositie. Dit maakt lange ritten plezierig en ontspannend.
5. Veiligheid en Betrouwbaarheid:
• De KNAAP AMS X is uitgerust met een hydraulisch remsysteem, dat krachtige en betrouwbare remprestaties levert. Deze remmen zorgen voor maximale veiligheid, zelfs bij hoge snelheden of in onverwachte situaties. Bovendien is de fiets voorzien van LED-verlichting voor en achter, waardoor je goed zichtbaar bent in alle lichtomstandigheden.
6. Handige Functies en Opbergruimte:
• De fiets beschikt over een volledig kleurenscherm dat belangrijke informatie zoals snelheid, batterijstatus en rijmodus duidelijk weergeeft. Daarnaast heeft de AMS X een USB-poort voor het opladen van je apparaten onderweg, wat zorgt voor extra gemak tijdens je ritten.